To medisyn.eu βραβεύτηκε με τον έπαινο "Dynamic New Comer" στην κατηγορία Εφαρμογή B2B Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2015

SYNΕΤΑΙΡΙΚΑ

Τελευταία Σημαντικά Νέα

3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εφαρμοσμένης Εργαστηριακής Ιατρικής

Wednesday, 24 July 2024

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά η Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Βιοπαθολογίας / Εργαστηριακής Ιατρικής (ΕΕΙΒ/ΕΙ) και ο Συνεταιρισμός Εργαστηριακών Ιατρών Medisyn σας προσκαλούν στο 3ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο Μουσείο Μπενάκη - Πειραιώς, στις 28-29 Σεπτεμβρίου 2024.

Η ΕΕΙΒ/ΕΙ αποτελεί την επίσημη επιστημονική εταιρεία που εκπροσωπεί την ειδικότητα της Ιατρικής Βιοπαθολογίας. Η ΕΕΙΒ/ΕΙ συνεργάζεται και υποστηρίζει τη δράση των υφισταμένων επιστημονικών εταιρειών, οι οποίες εκπροσωπούν σήμερα διάφορα επί μέρους αντικείμενα της Ιατρικής Βιοπαθολογίας, με κοινό σκοπό την προάσπιση των συμφερόντων των Ιατρών Βιοπαθολόγων τόσο επιστημονικά όσο και επαγγελματικά.

Ο Συνεταιρισμός Εργαστηριακών Ιατρών Medisyn, από ιδρύσεώς του συμμετέχει στα εκπαιδευτικά επιστημονικά δρώμενα διοργανώνοντας πλήθος συνεδρίων και εκπαιδευτικών ημερίδων με δωρεάν παρακολούθηση για όλους τους ιατρούς βιοπαθόλογους. Η θεματολογία των επιστημονικών εκδηλώσεων περιλαμβάνει τόσο την επικαιροποίηση των ήδη παρεχομένων εργαστηριακών ιατρικών υπηρεσιών, όσο και την ενημέρωση και εκπαίδευση σε νεότερες ιατρικές υπηρεσίες που συνεχώς εμφανίζονται με την εξέλιξη της επιστήμης και της τεχνολογίας. Ο τελικός στόχος πάντα αφορά στην ασφαλέστερη διαχείριση της εργαστηριακής διαγνωστικής προς όφελος του ασθενούς και γενικότερα του εξεταζομένου ατόμου στην πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια φροντίδα υγείας.

Επιθυμία μας είναι το Συνέδριο να αποτελέσει μια ακόμη ευκαιρία ενεργού επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ βιοπαθολόγων, ιατρών άλλων ειδικοτήτων και συναφών επιστημόνων στο χώρο της υγείας, με την ανταλλαγή της γνώσης και της εμπειρίας.

Ας μην ξεχνάμε ότι σε παγκόσμια παραδοχή περίπου το 70% των διαγνώσεων στηρίζεται κατά κύριο λόγο στο βιοπαθολογικό εργαστήριο!

Σχόλια Μελών

Αποστείλτε μας το δικό σας σχόλιο στο συγκεκριμένο άρθρο. Όλα τα σχόλια δημοσιεύονται επώνυμα.